Zeo Bakers: Επενδύσεις 25 εκατ. από την αρτοποιΐα που φιλοδοξεί να εξάγει φοκάτσια στην Ιταλία
Ως το 2031 η «Zeo Bakers», η αρτοποιΐα της Θεσσαλονίκηςπου φιλοδοξεί να εξάγει φοκάτσια στην Ιταλία και εκλεκτά ψωμιά ωρίμανσης σε Δυτική Ευρώπη και Βαλκάνια, πρόκειται να υλοποιήσει επενδύσεις 25 εκατ. ευρώ, υπερδιπλασιάζοντας την παραγωγή της σε bake off προϊόντα, για τις επιχειρήσεις στην αγορά HORECA που αναζητούνε την ποιότητα.
«Ετοιμαζόμαστε να ταράξουμε λίγο τα νερά του κλάδου προς το τέλος του χρόνου, κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία μας στην Anuga, μα και σε άλλες διεθνείς εκθέσεις, με καινοτόμα προϊόντα για burgers. Επίσης, πιστεύουμε πάρα πολύ στα προζυμένια καρβέλια αργής ωρίμανσης, που έχουν μεγάλο μέλλον στην αγορά εστίασης γιατί απευθύνονται στον επιχειρηματία που ψάχνει για την ποιότητα, αυτή που θα τον ξεχωρίσει απέναντι στον ανταγωνισμό », δήλωσε στο powergame.gr ο κ. Τάσος Χαλβατζής, ιδρυτής και βασικός μέτοχος της «ΖΕΩ Αρτοποιΐα» μίας εταιρείας, που γεννήθηκε μέσα στην κρίση και μεγαλώνει με αλματώδεις ρυθμούς.
Τα πράγματα για την «Ζeo Bakers», εξελίσσονται
Content Original Link:
" target="_blank">