Κοντοσούβλι στο φούρνο με πατάτες - Πώς θα γίνει ζουμερό
Οι καλοφαγάδες εκτός από τον οβελία στο πασχαλινό τραπέζι γεύονται απαραιτήτως και κοντοσούβλι!
Κοντοσούβλι μπορούμε να φτιάξουμε με πολλά και διάφορα είδη κρεατικών: χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, προβατίνα, ακόμα και κοτόπουλο. Για καλύτερο αποτέλεσμα, το μαρινάρισμα θα πρέπει να ξεπερνά τις 12 ώρες. Για να μείνει το κοντοσούβλι ενυδατωμένο στο ψήσιμο, καλό είναι να επιλέξουμε και κομμάτια κρέατος με λίπος καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να μαλακώσει το κρέας.
Σήμερα σας προτείνουμε τη δική μας συνταγή για χοιρινό κοντοσούβλι στη λαδόκολλα με πατάτες. Ακολουθήστε βήμα βήμα την διαδικασία και θα προσφέρετε στους
Content Original Link:
" target="_blank">