Η αντιοξειδωτική σαλάτα για το πασχαλινό τραπέζι
Ο οβελίας πρωταγωνιστεί στο πασχαλινό τραπέζι. Είτε ψήσετε αρνί ή κατσίκι δεν πρέπει να παραλείψετε να έχετε στο μενού και μια ανοιξιάτικη σαλάτα εμπλουτισμένη με όλα τα λαχανικά εποχής. Καταναλώνοντας μία πλούσια μερίδα σαλάτας, θα είναι πιο εύκολο να ελέγξετε την κατανάλωση του κρέατος. Μία καλή πρακτική, είναι να φάτε αρκετή σαλάτα πριν τα υπόλοιπα φαγητά. Ιδανικά για όσους νήστεψαν είτε όλο το διάστημα της Σαρακοστής είτε την Μεγάλη Εβδομάδα η απότομη μετάβαση στην κρεατοφαγία επιφυλάσσει σημαντικούς κινδύνους για τον οργανισμό και τις τιμές χοληστερίνης.
Πέρα όμως από τους νηστεύοντες και
Content Original Link:
" target="_blank">