Διατροφολόγος αποκαλύπτει πώς να τρώτε ζυμαρκά χωρίς τύψεις
Πολλές σύγχρονες δίαιτες αποφεύγουν τους υδατάνθρακες, ανησυχώντας ότι συμβάλλουν στην αύξηση βάρους και στη ραγδαία αύξηση του σακχάρου στο αίμα, αντικαθιστώντας συχνά τα ζυμαρικά με άπαχες πρωτεΐνες, λαχανικά και σαλάτες.
Ωστόσο, η πραγματικότητα σύμφωνα με διατροφολόγο είναι πολύ διαφορετική.
Οι απόψεις διατροφολόγων, έρευνας και παγκόσμιων διατροφικών οδηγιών αποκαλύπτουν τρόπους ενσωμάτωσης των ζυμαρικών σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα γευμάτων. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με λαχανικά πλούσια σε φυτικές ίνες, άπαχες πρωτεΐνες και λίπη που είναι υγιή για την καρδιά.
Content Original Link:
" target="_blank">