Το μυστικό συστατικό που χρησιμοποιούν οι σεφ για τέλεια ομελέτα
Μια ομελέτα το πρωί είναι ιδανική για ένα τέλειο ξεκίνημα.
Η ομελέτα, αν και είναι ένα πιάτο που δύσκολα θα καταστραφεί, δεν είναι εύκολο να απογειωθεί γευστικά.
Πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες με αστέρι Michelin, έχει μερικές συμβουλές για το πώς να τελειοποιήσετε το πιάτο.
Σε ένα σύντομο βίντεο στο YouTube με τίτλο «Γιατί τα αυγά εστιατορίου είναι καλύτερα» μοιράστηκε μερικές συμβουλές για το πώς να κάντε την ομελέτα να έχει μεταξένια, νόστιμη υφή.
Στην αρχή είπε πως ένα κομμάτι βούτυρο βοηθάει.
Content Original Link:
" target="_blank">