Η καλύτερη συνταγή για τον καύσωνα: Πώς να φτιάξετε το τέλειο παγάκι για τα ποτά σας
Τα μυστικά για το τέλειο παγάκι, τον καλύτερο σύντροφο για τα δροσερά ροφήματα και ποτά του καλοκαιριού έδωσε στους Financial Times ένας εστέτ μπάρμαν. Κάποιος ο οποίος δεν αρκούνταν στο βάζω νερό σε παγοθήκες στην κατάψυξη ή –ακόμη χειρότερα- αγοράζω έτοιμο πάγο.
Όπως λέει, τα καλά ποτά αξίζουν χοντρό, κρυστάλλινο πάγο.
Και αφού διάβασε πολύ, από το πώς διατηρούσαν τον πάγο και το χιόνι στην αρχαιότητα και πώς τον μετέφεραν σε μέρη όπου τα καλοκαίρια ήταν πολύ ζεστά, ή πότε έφτιαξαν το πρώτο ηλεκτρικό καταψύκτη, πηγαίνει στην ουσία. Και δίνει τις συμβουλές του.
Μια καταπληκτική πολυτέλεια
Πλέον, το παγάκι
Content Original Link:
" target="_blank">