Συνταγή: Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο με δυόσμο και κατίκι Δομοκού
Με τον Αύγουστο να βρίσκεται μια ανάσα, τις θερμοκρασίες να έχουν κοκκινίσει για τα καλά και τους περισσότερους από εμάς να βρισκόμαστε με το ένα πόδι στις διακοπές, αυτή η συνταγή έρχεται να μας θυμίσει τις ωραίες γεύσεις του καλοκαιριού.
Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο με δυόσμο και κατίκι Δομοκού. Μια συνταγή όχι ιδιαίτερα δύσκολη, που θέλει λίγο την τέχνη της, αλλά είναι ταμάμ για τα μεσημεράκια του καλοκαιριού παρέα με ουζάκι, πάνω στην αμμουδιά και με θέα τη θάλασσα.
Τα υλικά
500 γρ. κολοκύθι τριμμένο
200 γρ. κατίκι Δομοκού
1 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
Content Original Link:
" target="_blank">